Over ons

Graphic Dynamics is een eigentijds en gedreven ontwerpbureau in Laren ‘t Gooi, opgericht door Richard Gerritse (BNO). Al tien jaar ontwikkelt ons team creatieve concepten voor websites en grafische producties.

Wij ontwerpen en bouwen websites in eigen studio, gebruikmakend van de nieuwste technieken en compatibel voor alle moderne webbrowsers. Omdat we geen gebruik maken van standaard templates zorgen wij ervoor dat iedere klant altijd zijn eigen unieke ontwerp krijgt. Niet alleen het ontwerpen en bouwen van een website is belangrijk, er zijn ook veel andere factoren waar we rekening mee moeten houden. Denk aan de hosting- en domeinregistratie, een versie voor tablet en smartphone en het koppelen van een gebruiksvriendelijk CMS waar wij altijd een heldere uitleg over geven.


We build web solutions

Eerst zien, dan bouwen. Het kan! Te vaak verzandt het bouwen van een website in een eindeloos traject. Niet bij Graphic Dynamics. Wij laten u het eindproduct namelijk zien, voordat we gaan bouwen. Geen vervelende verrassingen dus.

U ziet precies wat u mag verwachten en als u iets anders wilt is het zo veranderd. Ervaar hoe prettig dat werkt.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop en vanzelfsprekend staan wij ook in de nazorg stand-by.

Contact

Contactpersoon:
Dennis Godijn
06 24 92 12 27

035 - 538 31 87
info@graphicdynamics.nl

Richard Gerritse
06 51 25 67 46

Meer informatie