Skip to content
Menu

Een selectie van ons Portfolio

Huisstijl laten ontwerpen

Uw huisstijl laat in één oogopslag zien waar uw bedrijf voor staat. De huisstijl moet herkenbaar zijn en het concept, idee en visie van uw bedrijf of merk illustreren.

Samen met u geven wij vorm aan uw visie. Het bedrijfslogo vormt de basis van iedere huisstijl. Creatief, eenvoudig en vooral herkenbaar. Een goede huisstijl wordt daarnaast bepaald door de gekozen kleuren, de typografie en de dynamiek van het ontwerp. Graphic Dynamics heeft talloze huisstijlen voor grote en kleine bedrijven ontworpen – met een unieke uitstraling en volledig grafisch toepasbaar.

Magazines en Brochures

‘You never get a second change to make a first impression.’ Hoe zorgt u ervoor dat uw magazine opvalt tussen de honderden bladen in het tijdschriftenschap? Voor de consument/lezer is de cover de eerste kennismaking met uw magazine of brochure. De cover moet verleiden en intrigeren, de juiste toon raken, de doelgroep aanspreken en een voorproefje zijn van de inhoud. Dan gaat het er om de aandacht vast te houden op alle volgende pagina’s. Publieksblad of corporate magazine – het moet een goed doordacht concept zijn.

Graphic Dynamics heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in de vormgeving van magazines, brochures en jaarverslagen. Fraaie titels als Exclusief Wonen in het Gooi, Christie’s International Real Estate en The Wine List, waarbij de vormgeving zorgt voor een unieke uitstraling en een stijlvolle beleving.

Wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen

Graphic Dynamics

Huizermaatweg 600

1276 LN Huizen

info@graphicdynamics.nl

06 24 92 12 27

Graphic Dynamics 2022
All rights reserved